fi en

MAJOITUS JA ATERIAT

Majoitus on järjestetty Hyvärilän Matkailu- ja nuorisokeskuksen Pehtoori-talossa ja Rantatuvassa 2-8 hengen huoneissa. Huonekaveritoiveet voit esittää ilmoittautumislomakkeessa.

Leirin aloitus- ja päättymispäivänä on järjestetty yhteiskyyditykset Hyvärilään junalta ja tarvittaessa myös busseilta. Kurssille ilmoittautuneille lähetetään kesäkuussa lisätietoa kyydityksistä leirikirjeen mukana.

Täysihoitopaketti 320 € / hlö / 8 vrk, sisältää majoituksen ja liinavaatteet sekä täysihoitoruokailut (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) alkaen tulopäivänä päivällisestä ja päättyen lähtöpäivänä lounaaseen sekä saunan joka ilta. Vaihtoehtoinen paketti on pelkkä majoitus ja liinavaatteet 80 € / hlö / 8 vrk. 

Hyvärilä laskuttaa majoitus- ja ruokailupaketit ennen leirin alkua.

Muut järjestelyt (yöpyminen ja ateriat) laskutetaan paikan päällä.

Hyvärilän alueella toimii langaton verkko (Kartanohotellin kokous- ja majoitustilat, Navetta, Lomahuoneistot), ja Rantatuvan pesutupa sekä kuivaushuone ovat leiriläisten käytössä. Alueella on frisbeegolfrata, uimaranta, rantalentopallokentät, monitoimikenttä (sähly, koripallo, lentopallo, tennis, sulkapallo) sekä patikointipolut. Hyvärilän vapaa-ajan välineet ovat vapaasti leiriläisten käytettävissä (frisbeet, kävelysauvat, erilaisia pelivälineitä). Bomban kylpylä sijaitsee n. 1,5 km:n päässä Hyvärilästä.

Hyvärilän Matkailu- ja nuorisokeskus
Nurmeksen Kesäakatemia & Konsertit
Lomatie 12
75500 Nurmes
www.hyvarila.com