fi en

MUSIIKKIA KAIKILLE 2016 - kuule Nurmeksen kutsu!

Tie muusikkouteen käy käsityötaidon, kuuntelemisen, katselemisen, tuntemisen, tiedonjanon, intohimon, hulluuden, onnellisten kohtaamisten, keskusteluiden, heittäytymisen ja miksei aika paljon myös kesäisen auringonpaisteen ja festivaalihumun kautta. Harvassa ovat ne kollegat, joiden matkaa kohti ammatimuusikkoutta eivät olisi siivittäneet kohtaamiset mestarikursseilla Suomen suvessa: käsi kädessä tai poski olkaa vasten kuunnellut konsertit, yöuinnit, herkistelyt, oivallukset oman instrumentin äärellä, sosiaalinen piiri ja valtava rakkaus musiikkiin.

Nurmeksen Kesäakatemia on tulevaisuuden mestarikurssi ainutkertaisen opetussisältönsä vuoksi. Korkeatasoisen henkilökohtaisen opetuksen lisäksi opiskelijalla on mahdollisuus valita työpajamuotoista työskentelyä, kuten Alexander-tekniikkaa, improvisaatiota, esiintymisvalmennusta, musiikin teoriaa ja historiaa tai kamarimusiikkiopetusta joko yhdessä tapahtuman taiteilijoiden kanssa tai opiskelijoista muodostetuissa kokoonpanoissa. Musiikin harrastajia, suurkuluttajia ja konserttikävijöitä agitoidaan taas niin kutsutulla harrastajapaketilla.

Kesällä 2016 kamarimusiikkiopetus profiloituu entisestään. Nurmeksen Kesäakatemian residenssikvartetiksi on tulossa kansainvälisesti tunnetuin kotimainen jousikvartettimme META4, joka pitää kurssin jo vakiintuneille kotimaisille ja kansainvälisille 
kamarimusiikkiryhmille (jousikvartetit sekä piano- ja jousitriot). 

15.5. mennessä osallistumisilmoituksia on tullut tavoiteltu 70. Mikäli haluaisit osallistua, tarkistetaan tilanne. Ota yhteyttä suoraan +358 400 258 426 Heikki Masalin. 
Nähdään Nurmeksessa 1.-9.7.2016!!

Anna Laakso, kesän 2016 taiteellinen suunnittelija

P.S. Nurmeksen Kesäakatemian taiteellisena suunnitteluparina toimii vuorovuosin kesästä 2016 lähtien pianistit Tuija Hakkila ja Anna Laakso