fi en

LIITY NURMEKSEN KESÄAKATEMIAN KANNATUSYHDISTYKSEN JÄSENEKSI!

Liittyminen on helppoa. Tee hakemuksesi puhelimitse toiminnanjohtaja Heikki Masalinille + 358 400 258 426 tai lähetä e-mail osoitteeseen heikki.masalin@cimfunds.com. Ilmoita nimesi ja yhteystietosi. 

Kannatusyhdistyksen jäsenenä otat kantaa kesäakatemian merkityksen puolesta ja voit osallistua yhdistyksen jäsenenä sen hallintoon. Jäsenyyden vahvistaa ja valtuusto ja vuotuisesta jäsenmaksusta päättää yhdistyksen vuosikokous. Vuonna 2017 henkilöjäsenmaksu on 20 euroa ja yhteisö- / yritysjäsenyys 100 euroa.

Nurmeksen Kesäakatemian Kannatusyhdistys ry (Y-2723488-6, rekisteröity 2.9.2015)

Yhdistyksen tarkoituksena on:

edistää vapaan sivistystyön ja taide- ja musiikkikoulutuksen keinoin luovaa ilmaisua ja sen opetusta, tuoda musiikkia erilaisten yleisöjen ulottuville ja siten myötävaikuttaa alueen ja Itä-Suomen sivistykselliseen, yhteiskunnalliseen ja taloudelliseen edistykseen sekä tukea aatteellisesti suomalaista musiikkielämää ja sen kansainvälisiä suhteita.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys:

ylläpitää Nurmeksen Kesäakatemian & Konserttien toimintaa sekä järjestää koulutus- ja keskustelutilaisuuksia ja konsertteja ja harjoittaa yhteistyötä ja -kehittämistä verkottumalla alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti yhteiset näkemykset jakavien alan yhteisöjen ja muiden toimijoiden kanssa.

Yhdistyksen valtuusto 2018-2019

Yhdistyksen valtuuston puheenjohtajaksi valittiin 20.11.2016 kaupunkineuvos Pertti Vainionpää ja varapuheenjohtajaksi professori Kyllikki Tiensuu. Valtuuston jäseniksi toimitusjohtaja Kyösti Kakkonen, toimitusjohtaja Yrjö Laakkonen, toimitusjohtaja Ari Mononen, professori Tuija Parikka, toimitusjohtaja Erkki Timonen, toimitusjohtaja Jaana Reimasto-Heiskanen, toimitusjohtaja Matti Pikkarainen ja kunnanjohtaja Leena Mustonen, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Matti Kämäräinen ja poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen.

Yhdistyksen hallitus 2018-2019

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Emmi Korkalainen, varapuheenjohtajaksi Mauri Mahlavuori ja jäseniksi toiminnanjohtaja ja muusikko Matti Makkonen, asiantuntija Jyri Wuorisalo ja rouva Kirsi Partanen.