KONSERTTIEN LIPUT ja TURVAJÄRJESTELYT

Avaamme Kesäkonserttien lipunmyynnin kesäkuun alussa. Pääset näkemään lippujen hinnat kunkin konsertin alla olevista tiedoista. Tarjoamme superedullista konserttipassia 100€ hintaan. Se sisältää pääsyn kaikkiin konsertteihin, käsiohjelmat veloituksetta ilmaistapahtumiin, sekä höyryjuna-ajelun Höljäkkään keskiviikkona 7.7.

 

KONSERTTIEN TURVAJÄRJESTELYT

Tapahtuma seuraa yleistä pandemiatilannetta ja noudattaa viranomaismääräyksiä ja suosituksia. Vahva suositus on, että ostat liput ennakkoon lipunmyyntimme kautta!

Osaan tapahtumista on vapaa pääsy, mutta olemme toki kiitollisia kaikesta rahallisesta tuesta Kesäkonserttien ylläpitämiseksi.

Voit ostaa myös käsiohjelman ennakkoon ja saat sen konserttipaikan ovelta ostokuittia vastaan.

Ostokuitin voit tulostaa mukaasi tai esittää sen puhelimestasi lipunmyynnissä. 

Jos sinun kuitenkin pitää ostaa lippu ovelta, pyydämme sinua saapumaan paikalle hyvissä ajoin ja varaamaan mukaan sekä pankkikortin, että tasarahan käteistä. Lipunmyynti konserttipaikkojen ovella aukeaa aina tuntia ennen tapahtuman alkua. 

Pyydämme noudattamaan turvavälejä. Konserttipaikat ovat kooltaan niin isoja, että mahdollisuus sijoittua konserttitilaan väljästi on erinomainen. Istu lähekkäin vain omaan seurueesi kuuluvien henkilöiden kanssa. 

Ethän missään tapauksessa tule konserttiin sairaana!

Pyydämme välttämään tarpeetonta liikkumista konserttitilassa.

Varaamme sisääntuloon käsidesiä ja pyydämme kaikkia konserttitilaan saapuvia käyttämään sitä.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan elävästä musiikista!linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram